Headset Skola LOGITECH Zone On-ear USB-C


Elever har äntligen fått ett headset som är gjort för dem. De har en bekväm passform och ger en unik lyssningsupplevelse för ostörd och sammanhängande inlärning för elever i alla åldrar. De har ett urval av vadderade öron kuddar i konstläder, ett mjukt lager för extra bekvämlighet, jämn vikt fördelning och öron kuddar som rör sig i alla riktningar för att hjälpa elever att lära sig det de ska. De justerbara byglarna ger en optimal passform, headsetet sitter kvar där det ska, så att eleverna kan fokusera på studierna. Zone Learn har högtalar element som är anpassade för röstklarhet snarare än musik, så det passar perfekt att använda till digitala studier, som läsning, prov och språkinlärningsappar. Den styva mikrofonarmen är designad för bättre upptagning och röstklarhet, med tätning och brusreducerande filter. Zone Learn är designat för hållbarhet liksom bekvämlighet, passform och ljudupplevelse. Det har en styv mikrofonarm och en lagom lång sladd för användning under lång tid i klassrum. Logitech har testat sladdarna grundligt mot allt vanligt slitage i klassrummet så att de kan hantera att eleverna böjer dem eller till och med tuggar på dem. Logitech har även testat hur Zone Learn klarar upprepad användning av rengöringsmedel, så att det kan användas och rengöras om och om igen utan att bli slitet. Det är tillverkat för att klara påfrestningarna under en vanlig skoldag, oavsett var inlärningen äger rum. Zone Learn är kompatibelt med de hundratals inlärningsappar som elever använder i skolor varje dag. Det här är ett headset som elever kan använda på alla lektioner och i alla ämnen, från matte till språk till bild.
- Tillverkad utav 22% återvunnet material
- Zone Learn-headsetet med on-ear-alternativ ger mer omgivningsmedvetenhet.
- Militärklassat och falltestat upp till 1,2 m
- Anslutning: USB-C
- Mått: H 156 x B 190 x L 67 mm
- Vikt: 174 gram


Storlek & Antal


Minsta antal: 1 st

kr

exkl. moms.

Se prisspecifikation
Alltid personlig service
Du får ett korrektur innan beställningen blir bindandeLeverantörens artikelnummer 981-001367
EAN 97855190727
Varumärke Logitech
Certifikat • Scs Rec. Content Certif.
Leveranstid 10 dagar
Vikt 0.204 kg
Volym 0.001 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Hur beställer jag?
Du beställer lättast i vår webbshop. Den är mycket enkel att använda. Där laddar du upp din tryckfil. Det går också bra att maila din beställning till info@connectmarketing.se

Får jag en skiss?
Självklart! Du får alltid godkänna en skiss och en offert innan din beställning blir bindande. Vill du se en skiss nu direkt? Skicka då bara din logga till oss och du har skissen hos dig inom någon timme.

Kan jag få ett prov?
Inga problem! Beställ gärna ett prov från oss. Vid order krediterar vi ditt prov.

Hur betalar jag?
Betalning sker mot faktura 20 dagar efter kreditprövning. Fakturering sker efter leverans. Kortbetalning är möjligt.


Skicka en frågaLiknande produkter

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna!

Ring

040 671 00 05
08 673 01 55

Chatta

Starta en chat så hjälper vi dig.

Maila

info@connectmarketing.se order@connectmarketing.se