Massage pistol från Dahlbergs


En fantastisk massagepistol som kommer att ge dig en djup och avslappnande massage precis där du behöver det. Tillverkad av ABS och PC-material med ett robust metallskal, denna massagepistol är byggd för att hålla och är säker att använda.

Med en maximal uthållighet på 3500 slag per minut och tre hastighetslägen mellan 1-3, kan du enkelt anpassa massagen till dina egna behov. Med en imponerande effekt på 35W och hög hastighet på 15-53Hz kan du få en intensiv massage för att lösa upp knutar och spänningar i musklerna.

Massagepistolen har också en klättringskapacitet på 12,8 mm, vilket betyder att den kan penetrera djupt i musklerna för att ge en optimal massage. Med en ljudnivå på 74dB(A) vid tryck och 85dB(A) vid full kraft, kan du vara säker på att du kan använda massagepistolen utan att störa dina grannar.

Med en no-load arbetstid på 5-6 timmar och en kapacitet på 2000mAh, kan du använda massagepistolen under en längre tid utan att behöva ladda den. Den har en watt på 36.75wh och drivs av en 4S1-14.4V litiumjonbatteri. Laddningstiden är endast 3-4 timmar, vilket gör det enkelt att ladda upp massagepistolen innan nästa användning.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk massagepistol som är byggd för att hålla och som ger en kraftfull och anpassningsbar massage. Med dess praktiska funktioner och långa batteritid kan du njuta av en avslappnande massage när och var du än behöver det.


Storlek & Antal


Minsta antal: 1 st

kr

exkl. moms.

Se prisspecifikation
Alltid personlig service
Du får ett korrektur innan beställningen blir bindandePrisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Hur beställer jag?
Du beställer lättast i vår webbshop. Den är mycket enkel att använda. Där laddar du upp din tryckfil. Det går också bra att maila din beställning till info@connectmarketing.se

Får jag en skiss?
Självklart! Du får alltid godkänna en skiss och en offert innan din beställning blir bindande. Vill du se en skiss nu direkt? Skicka då bara din logga till oss och du har skissen hos dig inom någon timme.

Kan jag få ett prov?
Inga problem! Beställ gärna ett prov från oss. Vid order krediterar vi ditt prov.

Hur betalar jag?
Betalning sker mot faktura 20 dagar efter kreditprövning. Fakturering sker efter leverans. Kortbetalning är möjligt.


Skicka en frågaLiknande produkter

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna!

Ring

040 671 00 05
08 673 01 55

Chatta

Starta en chat så hjälper vi dig.

Maila

info@connectmarketing.se order@connectmarketing.se