Skurmaskin KÄRCHER B50W Bp 80Ah Li D51


Skurmaskin byggd i robust design och med slitstarkt material i samtliga delar. B 50W Bp Pack 80Ah Li/FC D51 är en kombiskurmaskin med 80Ah Li-Ion batterier och snabbladdare samt utrustad med ett planskurhuvud (D51) i helgjutet aluminium och kemdosering. Borsthuvudet och skrapan är tillverkat av långlivad helgjuten aluminium.. Skurhuvudet arbetar med en anmärkningsvärt låg ljudnivå. Denna versionen är utrustad med 80Ah lithium-ion batterier vilket ihop med den medföljande snabbladdaren minimerar onödigt långa laddtider. Dessutom möjliggör lithium-ion batterierna till korta stödladdningar under arbetspasset utan att batteriet tar skada av detta. Maskinen har drivning vilket ökar ergonomin i arbetet. Kärchers DOSE doseringssystem ger en precis och exakt dosering av rengöringsmedel vilket sparar såväl miljön som pengar. Smutsvattentanken rengörs bekymmersfritt och utan att behöva vara i kontakt med smutsvattet tack vare smidigt tankrengöringssystem. Påfyllning av rent vatten är enkelt med antingen auto-fill system med inbygg funktion för att stoppa påfyllningen vid full tank eller med hjälp av en påfyllnadsslang som användas oavsett krantyp. Avancerad information samt ytterligare inställningsmöjligheter nås enkelt och behändigt via en smartphone tack vare kostnadsfria Machine connect app.
- D51 planskurhuvud
- Auto-rinse tankrengöringssystem
- Hastighetsberoende vattendosering
- Eco!Flow system
- Batteri och laddare ingår


Storlek & Antal


Minsta antal: 1 st

kr

exkl. moms.

Se prisspecifikation
Alltid personlig service
Du får ett korrektur innan beställningen blir bindandeLeverantörens artikelnummer 15332390
EAN 4054278871332
Varumärke Kärcher
Leveranstid 10 dagar
Vikt 211.050 kg
Volym 1,472.898 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Lagersaldo 278995 0 st


Hur beställer jag?
Du beställer lättast i vår webbshop. Den är mycket enkel att använda. Där laddar du upp din tryckfil. Det går också bra att maila din beställning till info@connectmarketing.se

Får jag en skiss?
Självklart! Du får alltid godkänna en skiss och en offert innan din beställning blir bindande. Vill du se en skiss nu direkt? Skicka då bara din logga till oss och du har skissen hos dig inom någon timme.

Kan jag få ett prov?
Inga problem! Beställ gärna ett prov från oss. Vid order krediterar vi ditt prov.

Hur betalar jag?
Betalning sker mot faktura 20 dagar efter kreditprövning. Fakturering sker efter leverans. Kortbetalning är möjligt.


Skicka en frågaLiknande produkter

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna!

Ring

040 671 00 05
08 673 01 55

Chatta

Starta en chat så hjälper vi dig.

Maila

info@connectmarketing.se order@connectmarketing.se