Godis & Dryck

Upptäck vår mångfald av läckerheter med tryckt företagslogo! Vårt sortiment av godis och dryck erbjuder en smakfull och minnesvärd marknadsföringslösning för företag. Från choklad till energibars, skapar vi skräddarsydda förpackningar som förstärker varumärkets närvaro och skapar positiva intryck hos kunder och anställda. Utforska vårt sortiment för att hitta det perfekta godiset för ditt företag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dig Chokladboll
Goody™

Dig Chokladboll

Från 35,00 kr
Tablettaskar mini
Goody™

Tablettaskar mini

Från 7,50 kr
Goodybox Hälsogott
Goody™

Goodybox Hälsogott

Från 159,00 kr
Godismix 2kg
Goody™

Godismix 2kg

Från 399,00 kr
Godisaskar Godismix
Goody™

Godisaskar Godismix

Från 49,00 kr
Goodybox Godis
Goody™

Goodybox Godis

Från 79,00 kr
Karameller Fruktmix
Goody™

Karameller Fruktmix

Från 149,00 kr
Tablettaskar
Goody™

Tablettaskar

Från 5,95 kr

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna!

Ring

040 671 00 05
08 673 01 55

Chatta

Starta en chat så hjälper vi dig.

Maila

info@connectmarketing.se order@connectmarketing.se

Godis & Dryck med tryck


Personaliserat godis och dryck erbjuder en läcker och effektiv marknadsföringsstrategi för företag i alla branscher. Med en mångfald av alternativ tillgängliga, från choklad och karameller till energibars och kakor, finns det något som tilltalar varje smak och tillfälle. Genom att erbjuda kunder och potentiella kunder välsmakande godis med företagets logotyp eller budskap tryckt på förpackningarna, skapas minnesvärda intryck som varar.

Choklad


En av de mest populära alternativen inom reklamgodis är chokladen. Utöver sin utsökta smak är chokladen också känd för sina potentiella hälsofördelar. Studier har visat att mörk choklad, i synnerhet, kan bidra till att förbättra hjärthälsan genom sin antiinflammatoriska verkan. Detta gör choklad till ett attraktivt val för företag som vill erbjuda sina kunder och anställda en hälsosam och uppskattad behandling.

Skräddarsydda förpackningar


En annan fördel med godis och dryck är möjligheten att skapa skräddarsydda förpackningar med tryck. Genom att anpassa förpackningarna efter företagets färger och stil skapas en enhetlig och professionell image som förstärker varumärkets närvaro. Dessutom ger tryckta förpackningar företaget en möjlighet att kommunicera sitt budskap på ett subtilt men effektivt sätt, vilket gör godis och dryck till en dynamisk marknadsföringskanal

Gåva till befintliga kunder och anställda.


Dessa produkter är inte bara lämpliga för att locka nya kunder på mässor och evenemang utan kan också användas för att visa uppskattning för befintliga kunder och anställda. Genom att ge bort godis och dryck med företagets tryck som gåvor visar företaget omsorg och uppmärksamhet mot sina intressenter, vilket bidrar till att stärka kundrelationer och öka lojaliteten.

Sammanfattningsvis är godis och dryck med tryck en ljuvlig och effektiv marknadsföringsstrategi som passar för alla typer av företag och tillfällen. Med sitt breda utbud av alternativ, möjlighet till skräddarsydda förpackningar och positiva associationer är dessa produkter en tilltalande och minnesvärd metod för att marknadsföra företagets varumärke och budskap.