Stelton

Emma brödkorg


Emma brödkorg bygger på samma designtankar som resten av Emma-serien, rena linjer och kombinationen av stål och bearbetat bokträ. En designfilosofi och ett materialval som fint refererar till den danska designtraditionen från 1950-talet.
När brödkorgen står på bordet ligger det bearbetade handtaget av bok tätt runt metallkorgen och utgör en naturlig del av designen. Handtaget lyfts enkelt upp när korgen ska skickas runt bordet eller flyttas från köket till matbordet. På insidan av brödkorgen finns en perfekt anpassad tygpåse i 100 % OEKO-TEX-bomull. Den gör det enkelt att tömma korgen på smulor och den kan tvättas i tvättmaskinen om den blir för smutsig. Emma-brödkorgen kan också användas till frukt. Den får maximalt fyllas med en vikt motsvarande 3 kg.


Storlek & Antal


Minsta antal: 1 st

kr

exkl. moms.

Se prisspecifikation
Alltid personlig service
Du får ett korrektur innan beställningen blir bindandeMaterial Aluminium;Bomull;Träslag bok
Designer HolmbäckNordentoft
Serie Danish modern 2.0
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Brödpåse tål tvättmaskin, max 30 °C. Tål inte torktumlare.
Mått (BxHxD) 8x23x22.5 cm
Vikt 522 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Hur beställer jag?
Du beställer lättast i vår webbshop. Den är mycket enkel att använda. Där laddar du upp din tryckfil. Det går också bra att maila din beställning till info@connectmarketing.se

Får jag en skiss?
Självklart! Du får alltid godkänna en skiss och en offert innan din beställning blir bindande. Vill du se en skiss nu direkt? Skicka då bara din logga till oss och du har skissen hos dig inom någon timme.

Kan jag få ett prov?
Inga problem! Beställ gärna ett prov från oss. Vid order krediterar vi ditt prov.

Hur betalar jag?
Betalning sker mot faktura 20 dagar efter kreditprövning. Fakturering sker efter leverans. Kortbetalning är möjligt.


Skicka en frågaLiknande produkter

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna!

Ring

040 671 00 05
08 673 01 55

Chatta

Starta en chat så hjälper vi dig.

Maila

info@connectmarketing.se order@connectmarketing.se