Arbetskläder

Arbetskläder med tryck är nästan ett måste på arbetsplatsen. Hos oss hittar du ett brett urval av arbetskläder med tryck, perfekta för att synliggöra ditt företagsnamn eller logo. Oavsett om det är arbetsjackor, byxor eller overaller, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att hitta de perfekta arbetskläderna för ditt team! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Classic Rain Jacket
Clique®

Classic Rain Jacket

Från 669,00 kr
Finns i flera färger +
Adapt Full Zip Jacket Men
Cutter & Buck™

Adapt Full Zip Jacket Men

Från 599,00 kr
Finns i flera färger +
CORE Wool Merino Set M
Craft

CORE Wool Merino Set M

Från 1040,00 kr
CORE Wool Merino Set W
Craft

CORE Wool Merino Set W

Från 1040,00 kr

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna!

Ring

040 671 00 05
08 673 01 55

Chatta

Starta en chat så hjälper vi dig.

Maila

info@connectmarketing.se order@connectmarketing.se

Arbetskläder med tryck


Att välja rätt arbetskläder är avgörande för arbetets synlighet, effektivitet och säkerhet. Connect Marketing erbjuder högkvalitativa arbetskläder med tryck från pålitliga leverantörer som Jobman, Ejendals och Projob. Med årtionden av erfarenhet förstår dessa varumärken behoven hos yrkesmänniskor och erbjuder kläder som är slitstarka, funktionella och ergonomiska. Oavsett om det är Jobmans breda sortiment som passar alla typer av arbeten, Ejendals fokus på skydd för händer och fötter, eller Projobs innovativa design som kombinerar funktion och komfort, är syftet detsamma: att ge arbetstagare de bästa förutsättningarna för att utföra sitt arbete på ett säkert och effektivt sätt.

Genom att erbjuda arbetskläder med tryck ger företag inte bara sina anställda en känsla av samhörighet och stolthet utan också en effektiv marknadsföringskanal för sitt varumärke. Med höga krav på slitstyrka, funktionalitet och design är dessa arbetskläder en investering i både arbetsglädje och företagets framgång.