Connect Marketing

Julklappar till anställda

Visa mer

Företagsjulklappar

Här hittar du ett brett sortiment av de mest populära företagsjulklapparna 2021! Vi jobbar med alla de varumärken som man vill ge julgåvor ifrån!

Dålig inspiration till era företagsjulklappar? Inga problem, vi gör det enkelt för dig. Vi har samlat ett brett sortiment med noga utvalda designprodukter som passar alla. Vi har allt från den senaste elektroniken till de mest omtyckta designprylarna. Året lider mot sitt slut och juletider närmar sig, visa din uppskattning mot anställda genom den perfekta företagsjulklappen från Connect Marketing.

Vi på Connect Marketing har lång erfarenhet inom företagsgåvor. Vi vet vilka produkter som är populära och uppskattade att få som företagsjulklapp. 

Julklappar till de anställda får nämligen kosta upp till 450 kronor inklusive moms. Maxbeloppet exklusive moms blir 360 kr vid 25% moms, 401 kr vid 12% moms (mat och konfekt), resp 424kr vid 6% moms (t ex böcker). 

Tillfällig skattefrihet för gåvor till anställda 2021

Under perioden 1 juni 2021 till 31 december 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd. Detta gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, exempelvis julgåvor. Beslutet träder i kraft 1 juni och gäller för gåvor som lämnas från 1 juni till och med 31 december 2021.

 

Vad säger skatteverket om gåvor?

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/gavor.4.7459477810df5bccdd4800014379.html

Julgåvor till anställda är skattefria för de anställda om värdet inte överstiger 450 inklusive moms (360 ex. moms).

I gåvans värde räknas inte arbetsgivarens kostnader för administration och frakt av gåvorna in.

Skattefriheten gäller inte gåvor som lämnas i pengar, men gåvor i form av presentkort eller gåvokort som inte kan bytas mot pengar kan vara skattefri.

En jubileumsgåva till en anställd är skattefri. Med jubileumsgåva avses gåva till en anställd när företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum etc. En jubileumsgåva är skattefri om värdet av gåvan inte överstiger 1 350 ink. moms (1 080 kr ex exklusive moms.)

Tillfällig skattefrihet för gåvor till anställda

Under perioden 1 juni 2021 till 31 december 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd. Detta gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, exempelvis julgåvor. Beslutet träder i kraft 1 juni och gäller för gåvor som lämnas från 1 juni till och med 31 december 2021.

Om gåvan är värd mer än 1 000 kronor så beskattas den del som överstiger 1 000 kronor. Arbetsgivaren får göra avdrag för utgiften för gåvorna som en personalkostnad.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Inspiration och presentkort vi vill lyfta fram lite extra just nu

www.presentkortföretag.se

 

Se våra bästa förslag på julklappar

www.julklappartillanställda.nu

 

Gåvokort som julklapp för företaget

www.gåvokortjulklappföretag.se

 

Låt personalen välja julklapp i år!

www.gåvokorttillanställda.se

 

Bästa företagsjulklapparna samlade 

www.företagsjulklappar.com

Gåvokort till er personal

Det är inte alltid lätt att välja den perfekta gåvan till personalen och kunder.

Olika åldrar, kön och intressen gör det ibland omöjligt att välja 1 speciell gåva som passar alla. Gåvokort gör det möjligt för alla era anställda att hitta sin gåva som passar dem.

Vi på Connect är experter på gåvokort! Låt oss guida er att hitta just det kortet som passar ert företag.

Vi har många olika kort i många olika valörer, alla fyllda med väldigt attraktiva produkter från välkända varumärken.

Under perioden 1 juni 2021 till den 31 december gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivare upp till ett värde på ytterligare 1000 kronor per anställd inkl moms.

Detta utöver de 450 kronor som finns sedan tidigare.

Så passa på att visa er uppskattning till er personal i år med ett välfyllt gåvokort från oss på Connect.