Connect Marketing

Om Connect Marketing

Visa mer

Connect är ett relativt ungt företag men med en samlad erfarenhetsom sträcker sig långt längre tillbaka än till företagets födelse 2002.

Våra kunder väljer oss för att få en komplett samarbetspartner inom profileradereklamprodukter och märkesgåvor.

Vi levererar prisvärda kampanjer och produkter av högkvalitet och vid rätt tidpunkt. Bolaget har ca 10 anställda med kontor i Malmö samt lager i Borås. Bolaget ägs av Mats Lindkvist och Ola Stenberg.

Under åren har vi byggt upp en stabil kundkrets av både små och storaföretag, förvaltningar och organisationer världen över.

Vi är stolta över att kunna presentera referenser såsom Sigma, Bjurfors, Berendsen, Finnlines, Best Western Hotels, Malmö stad, Toyota Material Handling och Sector Alarm (för att nämna några).

Våra kunder förväntar sig det bästa och vi väljer därför våra leverantörermed stor omsorg. Hos oss hittar du en mängd olika varumärken med produkter perfekta för företagsjulklapparföretagspresenter eller annan presentreklam eller gåvor.

För att underlätta våra kunders arbete med profilerade reklamprodukter erbjuder vi webbhandelslösningar med varierande upplägg. Vi håller koll på och uppdaterar sortimentet samt ansvarar för att logotyper används på rätt sätt utifrån er grafiska profil.

Som webshopskund hos Connect Marketing förfogar ni över en skräddarsydd webbshop som företagets anställda når oavsett var de sitter i världen.

Beställning sker med en enkelknapptryckning och vi levererar inom 3 dagar.

Hör av er till oss!