TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer ringa dig inom kort!

TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer kontakta dig inom kort
Stäng fönster

FELMEDDELANDE
Vänligen fyll i samtliga fält och försök igen. Tänk även på att angiven mailadress måste vara giltig.

Stäng fönster
LYCKADES!


Logga in!
Har du handlat hos oss tidigare kan du logga in med din mailadress samt det lösenord som skickades till dig i samband med din beställning.

Glömt ditt lösenord? Klicka här för att få ett nytt!
Nytt lösenord!
Fyll i din epostadress nedan så skickas ett nytt lösenord till dig direkt.

ö
Sommar 2018
ö
Gåvokort
ö
Varumärken
ö
Företagsjulklappar 2018
ö
Kläder/Textil
lagstapris
SÖK
ö

Vi är proffs på presentreklam

Vi på Connect Marketing kan presentreklam och vet vad man ska tänka på för att uppnå det bästa för er som företag och samtidigt göra mottagaren nöjd. Presentreklam kan vara allt mellan himmel och jord med en företagslogo på. Vad vi tycker är viktigt och som gör effekten för din presentreklam betydligt bättre är att ge produkter som i princip alla tycker är användbara, det uppskattas av mottagaren! Exempel på dessa användbara produkter som presentreklam är pennor, anteckningsblock, kollegieblock, usb-minne, t-shirts med mera. Vill du ta ett ytterligare steg vad gäller presentreklam, så är det att ta reda på vad målgruppen är intresserade av, exempelvis för dem som är intresserade av att vara ute i naturen är termos och kylväska det perfekta exemplet på bra presentreklam.

Det finns en ytterst liten majoritet i Sverige som inte använder sig utav presentreklam. Presentreklam är något som alltid behövs och används mer och mer för varje år. Dels för att kunkurrensen blir större och för att man på ett så effektivt sätt som möjligt vill marknadsföra sig. Idag är presentreklam en av de billigaste och största annonseringsreklamen ute på marknaden. Presentreklam är uppskattat och populärt inom alla företag eftersom att det är ett oändligt utbyte av reklam och marknadsföring. Presentreklamen använder man på olika föremål som man sätter tryck på vilket är bra för dig som företag, och som kund då du får en användbar present. Presentreklam produkter fungerar utmärkt vid olika kundbesök, konferenser och andra sorters sociala och affärsmässiga tillställningar.

Presentreklam fungerar! Presentreklam är ett av de effektivaste verktygen att bygga varumärkeskännedom på. Jämför man med tv eller radioreklam är presentreklam med profilprodukter väldigt effektiv och prisvärd marknadsföring. Presentreklam kan även utföras genom företagspresenter och företagsjulklappar!

På denna sida har vi på Connect Marketing samlat populära produkter, perfekta för presentreklam!

Behöver ni hjälp med tips och idéer för er presentreklam? Tveka inte på att höra av er till oss på Connect Marketing, så hjälper vi er gärna!

 

Klicka här för att läsa om julklappar företag
Kontakta gärna vår kundtjänst!

Vi på Connect Marketing finns redo att hjälpa er på telefon 040 671 00 05 alternativt per mail:

malmo@connectmarketing.se
stockholm@connectmarketing.se

Vill du hellre bli uppringd av oss kan du klicka här