TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer ringa dig inom kort!

TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer kontakta dig inom kort
Stäng fönster

FELMEDDELANDE
Vänligen fyll i samtliga fält och försök igen. Tänk även på att angiven mailadress måste vara giltig.

Stäng fönster
LYCKADES!


Logga in!
Har du handlat hos oss tidigare kan du logga in med din mailadress samt det lösenord som skickades till dig i samband med din beställning.

Glömt ditt lösenord? Klicka här för att få ett nytt!
Nytt lösenord!
Fyll i din epostadress nedan så skickas ett nytt lösenord till dig direkt.

ö
Sommar 2018
ö
Gåvokort
ö
Varumärken
ö
Företagsjulklappar 2018
ö
Kläder/Textil
lagstapris
SÖK
ö

Vem är vi på Connect Marketing?

Connect Marketing är ett relativt ungt företag men med en samlad erfarenhetsom sträcker sig långt längre tillbaka än till företagets födelse 2002.Våra kunder väljer oss för att få en komplett samarbetspartner inom profileradereklamprodukter och märkesgåvor. Vi levererar prisvärda kampanjer och produkter av högkvalitet och vid rätt tidpunkt. Bolaget har 10 anställda med kontor i Malmö, Habo samt Stockholm medan vårt lager är beläget i Borås. Bolaget omsatte drygt 30 miljoner kronor under 2011.

Under åren har vi byggt upp en stabil kundkrets av både små och storaföretag, förvaltningar och organisationer världen över. Vi är stolta över att kunna presentera referenser såsom Sigma, Bjurfors, Berendsen, Finnlines, Best Western Hotels, Malmö stad, Toyota Material Handling och Sector Alarm (för att nämna några).

Våra kunder förväntar sig det bästa och vi väljer därför våra leverantörermed stor omsorg. Hos oss hittar du en mängd olika varumärken med produkter perfekta för företagsjulklappar, företagspresenter eller annan presentreklam eller gåvor.

För att underlätta våra kunders arbete med profilerade reklamprodukter erbjuder vi webbhandelslösningar med varierande upplägg. Vi håller koll på och uppdaterar sortimentet samt ansvarar för att logotyper används på rätt sätt utifrån er grafiska profil. Som webshopskund hos Connect Marketing förfogar ni över en skräddarsydd webbshop som företagets anställda når oavsett var de sitter i världen. Beställning sker med en enkelknapptryckning och vi levererar inom 3 dagar.
Kontakta gärna vår kundtjänst!

Vi på Connect Marketing finns redo att hjälpa er på telefon 040 671 00 05 alternativt per mail:

malmo@connectmarketing.se
stockholm@connectmarketing.se

Vill du hellre bli uppringd av oss kan du klicka här