TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer ringa dig inom kort!

TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer kontakta dig inom kort

FELMEDDELANDE
Vänligen fyll i samtliga fält och försök igen

LYCKADES!


Logga in!
Har du handlat hos oss tidigare kan du logga in med din mailadress samt det lösenord som skickades till dig i samband med din beställning.

Glömt ditt lösenord? Klicka här för att få ett nytt!
Nytt lösenord!
Fyll i din epostadress nedan så skickas ett nytt lösenord till dig direkt.

företagsjulklappar
Företagsjulklappar 2016
företagsjulklappar
Gåvokort
företagsjulklappar
Varumärken
företagsjulklappar
Kläder/Textil
företagsjulklappar
Sommar
lagstapris
SÖK
företagsjulklappar
❮❮ Gå tillbaka till start...

Företagsjulklappar 2016

Hos oss på Connect Marketing kan du fixa julklapparna till era medarbetare eller kunder, snabbt och lätt! Företagsjulklappar är alltid uppskattade och är något som vi verkligen tycker är värt att satsa på. Vi har mängder av roliga företagsjulklappar som era kunder och anställda verkligen kommer uppskatta. På just denna sidan har vi samlat lite olika förslag på företagsjulklappar för er inspiration.

Företagsjulklappar är något vi på Connect Marketing tycker är viktigt. Det viktigaste är den visade uppskattning... ( Läs mer här )Hos oss på Connect Marketing kan du fixa julklapparna till era medarbetare eller kunder, snabbt och lätt! Företagsjulklappar är alltid uppskattade och är något som vi verkligen tycker är värt att satsa på. Vi har mängder av roliga företagsjulklappar som era kunder och anställda verkligen kommer uppskatta. På just denna sidan har vi samlat lite olika förslag på företagsjulklappar för er inspiration.

Företagsjulklappar är något vi på Connect Marketing tycker är viktigt. Det viktigaste är den visade uppskattningen till dina anställda eller kunder. Ett brett sortiment av företagsjulklappar och gåvokort hittar du genom att klicka här!

Företagsjulklappar är alltid uppskattade. Hos Connect Marketing kan du fixa julklappar till företag, era medarbetare eller kunder, snabbt och lätt! Vi har mängder av roliga företagsjulklappar som era kunder och anställda verkligen kommer att uppskatta. Vår webshop är full med företagsjulklappar men på just denna sidan har vi samlat lite olika förslag på företagsjulklappar för er inspiration. Behöver ni hjälp med att få den perfekta företagsjulklappar finns vi alltid till ert förfogande!

Vi på Connect Marketing är övertygande om att en satsning på företagsjulklappar är ett klokt val. Om så presenten är av ett mindre eller större värde så är det i slutändan den visade uppskattningen som har stor betydelse för antingen era anställda eller kunder. I det stora hela är en företagsjulklapp en liten utgift och ger mottagaren bra energi till samarbetet som ni är igång med.

Vi rekommenderar alla företag, stora som små, att satsa på företagsjulklappar. I synnerhet till sin personal men även till sina kunder.

Känner ni att ni har utrymme att även ge era leverantörer något, tycker vi att ni kan välja ut era leverantörer med omsorg och ge något för att tacka för ert samarbete eller att stärka relationen mellan er. Det är viktigt att sätta värde på sina samarbetspartners, så tänk även på dem när det är dags för julklappar till företag!

Det är viktigt att ni är ute i god tid när det gäller företagsjulklappar, dels för att våra leverantörer ofta har väldigt bra erbjudanden under våren och tidig sommar vilket innebär att våra leverantörer kan lägga större beställningar för leverans till november-december. Eftersom produkterna som beställs tidigt kan skippas med båt till Sverige, innebär det också ett bra miljöval.

Tips om företagsjulklappar

Det kan ibland vara svårt att välja rätt julklappar till företag, vad ska man tänka på för att göra alla nöjda? Jo, när du väljer julklappar till företag är det viktigt att göra klart för sig vad målgruppen har för intressen. Är det matlagning som är intressant? Då är till exempel köksknivar, bestick eller grytor något att föredra! Vi har fantastiska köksprodukter från bland annat Le Zie Paolo Roberto och Selected by Leif Mannerström! Eller har målgrupper kanske ett stort intresse för naturen? Då är till exempel perfekta julklappar till företag en picnicryggsäck innehållande bestick, skärbräda, glas etc. något att föredra! Skulle ni fortfarande tycka att valet av företagsjulklappar är svårt, kan man alltid göra det lite enklare för sig och ge ett gåvokort! Där mottagaren själv kan välja bland ett gäng utvalda produkter i gåvokortet.

Perfekta företagsjulklappar eller julklappar till företag är då mottagaren känner sig väldigt uppskattad och även känner sig ha användning för presenten. Det är vad man ska sträva efter vad gäller företagsjulklappar!

Klicka här för att läsa om presentreklam( Minimera informationen )

Filter ▾
Företagsjulklappar 2016

Bad

Vi på Connect Marketing har ett stort sortiment av företagsjulklappar, företagspresenter och annan presentreklam. Här har vi samlat ihop några med inspiration från badrummet!
Företagsjulklappar 2016

Bädd & Bad

Här hittar du produkter av högsta kvalitét och komfort till ditt sovrum!
Företagsjulklappar 2016

Design

Designprodukter är alltid kul att få. Här hittar du gåvor av funktionalitet och snygg design!
Företagsjulklappar 2016

Elektronik

Vi på Connect Marketing säljer elektronikprylar av högsta kvalité till ett förmånligt pris. Låt dig inspireras av vårt sortiment här nedan och har du några frågor kan du alltid ställa dess ...
Företagsjulklappar 2016

Glas

Här hittar du ett brett sortiment av glasprodukter. Allt från stilrena glasprodukter till design som sticker ut!
Företagsjulklappar 2016

Godis

För finsmakaren slår en ask med exklusiv choklad med bästa möjliga smak aldrig fel! Här har vi samlat några av de godaste och mest uppskattade godis- och chokladaskarna du hittar!
Företagsjulklappar 2016

Hemmet

Här hittar du massvis av produkter för hemmet, allt från vinöppnare till getingfälla! Vi har även gåvopaket som passar in i alla hem.
Företagsjulklappar 2016

Julklappar

Här har vi samlat uppskattade julklappar som aldrig slår fel. Allt från värmekuddar till köksknvivar av bästa kvalitét!
Företagsjulklappar 2016

Kläder

Här har vi samlat kläder av bästa kvalitét och komfort. Perfekta som till exemel gåva, presentreklam eller företagspresenter!
Företagsjulklappar 2016

Knivar

Företagsjulklappar 2016

Kök

Produkter till köket är något som alltid kan uppdateras. Här har vi samlat ett stort utval av produkter med högsta kvalitét och snygg design!
Företagsjulklappar 2016

Ljus & Lyktor

Här hittar du snyggt designade ljuslyktor som passar alla hem!
Företagsjulklappar 2016

Mat

Vi på Connect Marketing har ett stort sortiment av företagsjulklappar, företagspresenter och annan presentreklam. Här har vi samlat ihop några matrelaterade produkter!
Företagsjulklappar 2016

Muggar

Här har vi samlat muggar för alla tillfällen och i olika designs! Servering vid bordet, ta med i bilen eller värmeisolerande flaska för att hålla drycken varm.
Företagsjulklappar 2016

Resa

Ska du ut och resa? Här hittar du smarta, snygga och behövliga produkter för att underlätta din resa!
Företagsjulklappar 2016

Sommarprodukter

Under sommaren gillar vi alla att unna oss lite extra. Om det så är något nytt till grillen, nya badlakan till stranden eller annat kul! Kanske ge bort somriga företagspresenter? Här ...
Företagsjulklappar 2016

Spel

Spela spel är alltid trevligt i sällskap. Här har vi samlat ett antal populära och roliga spel!
Företagsjulklappar 2016

Textilier

Vi håller på att uppdatera vår hemsida. Vill ni handla mer produkter inom denna kategorin , ring oss på 040-671 00 05 eller maila till malmo@connectmarketing.se stockholm@connectmarketing.se  Ta ...
Företagsjulklappar 2016

Välgörenhet

Här har vi samlat produkter där en del av beloppet går till olika välgörande ändamål.
Företagsjulklappar 2016

Väskor

Här hittar du ett stort sortiment av väskor för alla tillfällen. Om du så ska till stranden eller ut och resa, har vi väskan just för dig!
Kontakta gärna vår kundtjänst!

Vi på Connect Marketing finns redo att hjälpa er på telefon 040 671 00 05 alternativt per mail:

malmo@connectmarketing.se
stockholm@connectmarketing.se

Vill du hellre bli uppringd av oss kan du klicka här